Algemene Voorwaarden Yoga & Bodyfit Irma Vermeij

Deelname aan een van de lessen betekent dat de deelnemer akkoord gaat met deze algemene voorwaarden.

Eigen risico en aansprakelijkheid

*Deelname aan de les geschiedt volledig op eigen risico. Is de deelnemer onder medische behandeling, raadpleeg dan altijd voor deelname aan de lessen uw behandelende arts/specialist en informeer de docent. Ook bij blessures, operaties in het verleden, chronische klachten of twijfel altijd eerst een arts raadplegen en informeer de docent.

*Yoga & Bodyfit Irma Vermeij kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventueel opgelopen letsel.

*Yoga & Bodyfit Irma Vermeij is niet aansprakelijk bij diefstal of beschadiging van persoonlijke bezittingen, gelieve waardevolle spullen thuis te laten.

Lidmaatschap

*De deelnemer koopt een 1, 5, 10, 20 of 40 rittenkaart waarmee hij/zij kan deelnemen aan de yogalessen. Voor zwangerschapsyoga koopt de deelnemer een 1, 5 of 10 rittenkaart.

*Een rittenkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. 

*De maximale periode waarin de rittenkaart geldig is staat vermeld op de website bij de actuele tarieven.

*Reeds betaalde lessen waar de deelnemer geen gebruik van heeft gemaakt, worden niet terugbetaald.

*Indien de deelnemer niet alle lessen in de betreffende periode kan opmaken mag de deelnemer maximaal 1 les meenemen bij aanschaf van een volgende rittenkaart.

*Yoga & Bodyfit Irma Vermeij behoudt zich het recht voor om het lesrooster en tarieven ten alle tijden aan te passen. 

Betaling en opzeggen

*Betaling van rittenkaarten of losse lessen kan uitsluitend via een betaalverzoek of gepast contant worden voldaan. Verschuldigde bedrag te voldoen voor de eerste les waarvoor men zich heeft aangemeld of na automatisch verlenging van de rittenkaart voor de eerstvolgende les. 

*Omdat Yoga & Bodyfit Irma Vermeij niet werkt met abonnementen, is er ook geen opzegging nodig.

Aan- /afmelden

*Met een rittenkaart staat de deelnemer standaard elke week ingeschreven voor de les, en is er een plek voor de deelnemer gereserveerd.

*Alleen wanneer de deelnemer niet kan, dan meldt de deelnemer zich af door een appje te sturen. Je kunt tot minimaal 4 uur voor aanvang van de les kosteloos annuleren, anders wordt deze les in rekening gebracht. Voor de zaterdag lessen, afmelden vóór vrijdag 19:00 uur.

*Wijzigen naar een andere les in dezelfde week kan tot 4 uur voor aanvang les, in overleg en is mogelijk wanneer de desbetreffende les niet is volgeboekt.

Feestdagen, vakantie en annulering lessen

*Mocht de les niet doorgaan bij onverhoopte verhindering van de docent, dan vindt volledige restitutie van de betreffende les plaats.

*Sluiting van de studio wegens vakantie zal tijdig worden gecommuniceerd via de website, whatsapp en/of per email. 

*Bij een 5 en 10 rittenkaart tellen feestdagen die vallen op de lesdag van de deelnemer niet mee voor de geldigheid van de rittenkaart.

Zwangerschap

*Indien een deelnemer wegens zwangerschap wil stoppen met de yogalessen en er reeds een rittenkaart betaald is, dan kunnen de nog niet afgenomen lessen in het eerste jaar na de bevalling worden afgenomen. Daarna vervalt het recht op inhalen van betaalde maar nog niet afgenomen lessen.
*Mocht een deelnemer lessen over hebben van de zwangerschapsyoga, kan de deelnemer deze opmaken na de bevalling bij de ‘Yoga na de Zwangerschap’(instappen kan tot 5 maanden na de bevalling) of andere reguliere lessen, binnen 9 maanden na de bevalling. Informeer t.z.t. naar de mogelijkheden waar er plek is. Na deze 9 maanden vervalt het recht op inhalen van betaalde maar nog niet afgenomen zwangerschapsyoga lessen.

Eventuele wijzigingen worden vooraf aangekondigd door middel van vermelding op de website, via whatsapp of per email.

Alle actuele geldende tarieven en informatie is te vinden op de website:

https://www.yogaenbodyfit.nl

KVK: 51509237    BTW id: NL001990970B56