Over Irma

Yoga docent Hatha yoga, Yin yoga, Power yoga, Vinyasa (flow) yoga, Do-in Yoga, Ashtanga en Zwangerschaps yoga.

Over Irma

Hi! Ik ben Irma, geboren in 1967. Moeder van een volwassen dochter en zoon. Heel lang getrouwd met Ron en woon in Woerden. Wellicht ken je mij al van diverse andere yoga lessen die ik al vanaf 2010 geef. 

Van 2007 – 2019 heb ik Bodyshape, Steps en Aerobic lessen gegeven. Sinds 2010 geef ik ook diverse yoga lessen.

Mijn achtergrond

Ik heb de ‘Allround opleiding tot Yogadocent’ met goed gevolg afgerond bij Astrid van Dam Yoga Centers te Breda. Deze opleiding is rijks erkend. 

Met trots ben ik de enige gecertificeerde Do-in yogadocent van Woerden en omstreken. Daarnaast heb ik de opleiding Mindfulness, De kunst van het begeleiden, Yin yoga, Zwangerschapsyoga en babymassage met goed gevolg afgerond.

Diverse keren ben ik naar Spanje, Italië en Oostenrijk geweest voor diverse yoga workshops. Ik volg regelmatig bijscholingen.

Ik ben daarnaast ook in het bezit van de diploma’s Bodyshape docent, Aerobic docent en Pilates.

Wat betekent yoga voor mij?

De meest fijne vorm van yoga vind ik Do-In Yoga. Een superfijne yogales waarbij veel aandacht is voor rug, nek en schouders. Met Do-in yoga laat je jouw energie weer lekker stromen. 

Daarnaast doe ik heel graag de intensievere Vinyasa Yoga en is het superleuk om lessen te geven rondom de zwangerschap, zoals zwangerschapsyoga, partnerles, terugkomdag, yoga na de zwangerschap en babymassage. 

Yoga betekent voor mij meditatie in beweging, verbinding van lichaam en geest in het hier en nu, balans en ontspanning, rustig en uitdagend, concentratie en zelfonderzoek.

 

Ik zou het leuk vinden je te ontmoeten op de yoga mat bij Yoga & Bodyfit.

Mocht je geïnteresseerd zijn en een proefles mee willen doen, neem dan vrijblijvend contact op!